Cărți

28 decembrie 2020
40 De Rețete ProMetabolism

40 de Rețete ProMetabolism pentru a găti respectând cele 8 Principii Nutriționale în Favoarea Metabolismului. Rețetele sunt împărțite în 5 secțiuni: gustări, supe și ciorbe, feluri principale și dulciuri.

Autori: Sascha Mein & Adrian-Călin Țurcanu.
(( Cartea este în format electronic - PDF ))

Read More
28 decembrie 2020
8 Principii Nutriționale ProMetabolism

Organismul uman este o combinație complexă de celule. Doar anumite substanțe susțin celulele în producția energetică maximă. Atunci când celulele funcționează optim, corpul este sănătos, sistemul imunitar este eficient, iar performanțele fizice și intelectuale sunt la parametri ridicați. Cum substanțele pe care se bazează celulele provin inițial din mâncare, orice stil alimentar ar trebui să fie proiectat pentru susținerea metabolismului celular. Cele 8 principii arată care sunt alimentele prometabolism și care sunt cele care-l sabotează.

Cartea este în format digital. (PDF)
După achiziționare, va fi livrată instant prin email.

Read More
28 decembrie 2020
Iarna Nu-i Ca Vara

Întunericul, frigul, aerul rece și uscat, specifice anotimpului rece, sunt un stres pentru organism. Cartea cuprinde metode prin care sănătatea poate fi menținută pe parcursul iernii: ajustarea dietei, a suplimentelor, susținerea sistemului imunitar, tipuri de îmbrăcăminte, lumină artificială și climatul ideal din interiorul casei sunt câteva din secțiunile prezentate.

(( Cartea este în format electronic - PDF ))

Read More
11 februarie 2022
Îngrijirea optimă a pielii, părului şi unghiilor

Faptul că produsele cosmetice pe care le găsim ușor în orice magazin nu sunt optime pentru noi nu mai este o noutate pentru nimeni. Această carte explorează însă  universul cosmeticelor naturale. Oare tot ce e natural este benefic?

Veți găsi în paginile cărții practici sănătoase de îngrijire a întregului corp, o analiză a diverselor ingrediente naturale, precum și o introducere în domeniul preparării cosmeticelor acasă. Cartea include rețete pentru 16 produse simple de îngrijire a pielii și părului, unisex. Aceste rețete sunt personalizabile astfel încât fiecare își va putea găsi produsele ideale!

Read More
4 noiembrie 2021
Lista de Cumpărături ProMetabolism

Atunci când am început să studiez biochimie pentru a înțelege modul în care funcționează organismul, mi-am organizat toate notițele într-o listă „to do” cu schimbări pe care urma să le implementez în stilul meu de viață, scopul final fiind acela de a-mi optimiza metabolismul, implicit rezistența la perioade lungi de efort intelectual susținut. Deși are un nume ce te duce cu gândul la o simplă deplasare la piață sau la supermarket, cartea „Lista de Cumpărături ProMetabolism” este varianta mea de aplicare a principiilor teoretice ProMetabolism.

(( Cartea este în format electronic - PDF ))

Read More
15 iunie 2022
Protecția Solară

Acest supliment tratează un subiect din ce în ce mai discutat în ultimii ani - protecția pielii de razele ultraviolete ale soarelui.
Soarele este considerat un factor important în îmbătrânirea pielii și apariția cancerului de piele. Acum câteva zeci de ani, oamenii nu puneau așa mult accent pe protecția solară. Odată cu noile informații despre efectele dăunătoare ale soarelui, a venit și dezvoltarea pieței de produse de protecție solară care momentan valorează aproape 20 de miliarde de dolari.
Dar multe produse cu factor de protecție solară au efecte mai puțin dezirabile. Am analizat avantajele și dezavantajele diverselor opțiuni pentru a da fiecăruia posibilitatea de a alege varianta optimă pentru sine.

Read More
contact@prometabolism.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram