Cărți

28 decembrie 2020
40 De Rețete ProMetabolism

40 de Rețete ProMetabolism pentru a găti respectând cele 8 Principii Nutriționale în Favoarea Metabolismului. Rețetele sunt împărțite în 5 secțiuni: gustări, supe și ciorbe, feluri principale și dulciuri.

Autori: Sascha Mein & Adrian-Călin Țurcanu.
(( Cartea este în format electronic - PDF ))

Read More
28 decembrie 2020
8 Principii Nutriționale ProMetabolism

Organismul uman este o combinație complexă de celule. Doar anumite substanțe susțin celulele în producția energetică maximă. Atunci când celulele funcționează optim, corpul este sănătos, sistemul imunitar este eficient, iar performanțele fizice și intelectuale sunt la parametri ridicați. Cum substanțele pe care se bazează celulele provin inițial din mâncare, orice stil alimentar ar trebui să fie proiectat pentru susținerea metabolismului celular. Cele 8 principii arată care sunt alimentele prometabolism și care sunt cele care-l sabotează.

Cartea este în format digital. (PDF)
După achiziționare, va fi livrată instant prin email.

Read More
25 aprilie 2021
AntiVirus ProMetabolism

Sănătatea personală și a celor dragi este prea importantă pentru a fi delegată complet către specialiști. Fiecare ar trebui să facă un efort în a înțelege măcar la nivel de suprafață cum funcționează organismul. Am profitat de cunoștințele acumulate în nutriție și biochimie pentru a face un salt către sistemul imunitar, în încercarea de a înțelege toate informațiile contradictorii cu care am fost bombardați în ultimul timp. Am structurat toate informațiile într-o carte, prezentând sistemele de apărare ale corpului, ce se întâmplă într-o infecție și ce măsuri pot fi luate pentru a preveni succesul unui atac sau complicațiile inerente.
Cartea este în format electronic – PDF.

Read More
28 decembrie 2020
Iarna Nu-i Ca Vara

Întunericul, frigul, aerul rece și uscat, specifice anotimpului rece, sunt un stres pentru organism. Cartea cuprinde metode prin care sănătatea poate fi menținută pe parcursul iernii: ajustarea dietei, a suplimentelor, susținerea sistemului imunitar, tipuri de îmbrăcăminte, lumină artificială și climatul ideal din interiorul casei sunt câteva din secțiunile prezentate.

(( Cartea este în format electronic - PDF ))

Read More
4 noiembrie 2021
Lista de Cumpărături ProMetabolism

Atunci când am început să studiez biochimie pentru a înțelege modul în care funcționează organismul, mi-am organizat toate notițele într-o listă „to do” cu schimbări pe care urma să le implementez în stilul meu de viață, scopul final fiind acela de a-mi optimiza metabolismul, implicit rezistența la perioade lungi de efort intelectual susținut. Deși are un nume ce te duce cu gândul la o simplă deplasare la piață sau la supermarket, cartea „Lista de Cumpărături ProMetabolism” este varianta mea de aplicare a principiilor teoretice ProMetabolism.

(( Cartea este în format electronic - PDF ))

Read More
contact@prometabolism.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram