Asociația Vibrații

ProMetabolism.com este un website administrat de Asociația Vibrații.

Asociația Vibrații este o organizație neguvernamentală al cărei scop este creșterea calității vieții persoanelor de toate vârstele, menținerea sănătății lor fizice și mentale, sporirea gradului lor de independență și libertate individuală, dezvoltarea unei atitudini pozitive și a unui interes față de sine, față de societate și față de mediul înconjurător. Pentru atingerea scopului, Asociația Vibrații prezintă informații științifice într-o formă ușor de înțeles de către publicul larg.

Asociația Vibrații administrează alte patru websiteuri (8Principii.com, Delasine.eu, ProMetabolism.com și ProMetabolism.club), o două pagini Facebook cu câteva mii de abonați (Călin File Din Poveste și ProMetabolism), a publicat online cinci cărți („8 Principii Nutriționale ProMetabolism”, „40 de Rețete ProMetabolism”, „Iarna Nu-i Ca Vara”, „Antivirus ProMetabolism” și „Lista de Cumpărături ProMetabolism) și a conceput trei programe intitulate „Start în ProMetabolism”, „Tras Prin Inel” și „Focus, Zen și IQ++”.

Președintele asociației este Adrian-Călin Țurcanu.

contact@prometabolism.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram